Kläder

Kläder & rekvisita

Att tänka på vid val av kläder för en sexig fotografering

Less is more, se upp så att du inte siktar för högt. Vid erotikfoto vill man skapa en sexig känsla i bilden som ska överföras till den som tittar på den. Att klä upp sig som en prostituerad i 1800-talets Paris med korsett, strumpor, strumpebandshållare, högklackade stövlar, osv kan bli lite mycket. Prova lite försiktigt med en sexig klänning eller med en snygg bh, trosor och högklackade skor. Om kvinnan är bystig kan ett urringat linne och ett par snygga jeans vara riktigt sexigt.

Sexig klänning Yuki från Chilirose finns hos Majsans.com

Sexig klänning

Försök hitta en stil som passar bilderna ni vill hitta fram till, era kroppar och era ekonomiska förutsättningar. Om ni har valt att bilderna ska ha ett speciellt tema, så är det såklart viktigt att kläderna stämmer överens med det temat. För sk budoirbilder är korsett, trosor och strumpor snyggt och passande.

Korsett Carlota L från majsans.com

Korsett Carlota L

Vill man ha lite mer utmanande bilder kan man välja att bara använda strumpor. Välj gärna strumpor med någon accentfärg eller annat som gör det hela lite speciellt. För att inte visa allt kan man istället välja att dölja det med ett ben, en hand eller något annat.

Stocking Lace från majsans.com

Sexiga strumpor

Ett par sexiga trosor kan vara en bra avslutning på en avklädande bildserie. Välj ett par trosor som passar bra med resten av klädseln eller temat, och som sitter bra på modellen.

Trosa Diamond Heart från majsans.com

Sexig stringtrosa Diamond Heart

Under sommartid är badbilder extra aktuella. Skaffa en sexig stringbikini för att höja sexigheten, uppsök en avskild plats och ta lite sexiga badbilder.

Söker ni sexiga underkläder, korsetter med mera så rekommenderar vi Majsans, http://www.majsans.com, ett serviceföretag med hög kvalitet på produkterna och snabba leveranser.

En annan sak som kan vara inspirerande att jobba med är vita kläder och vatten. Det vita tyget blir helt genomskinligt när det blir vått, och det kan bli mycket sexigt att se bröstvårtor och andra detaljer genom tyget. Kan användas både inomhus i dusch eller bad, och utomhus i en sjö eller varför inte i ett kraftigt regnväder.

Erotiskt foto, vit genomskinlig skjorta

Vitt tyg i vatten

Underkläder kan vara mycket sexiga, men ibland kan man uppnå effekt genom att inte visa några där man kunde förvänta att det fanns sådana. Som att visa ett par halvöppna jeans, där man ser tydligt att personen inte har några underkläder. Mycket sexigt, både på män och kvinnor.

Utan underkläder under jeansen

Utan underkläder är sexigt

Vill ni ha ett roligt tema i bilderna kan man med fördel titta på olika butiker som säljer maskeradkläder. Där går det ofta att finna olika kända och okända karaktärer som kan vara roliga att personifiera. Vi rekommenderar att du köper dina maskeradkläder hos Partykungen.se.

Sexig pirattjej

Maskeraddräkt, sexig pirattjej

Lara Croft Maskeraddräkt

Lara Croft, sexig maskeraddräkt

Rekvisita & accessoarer

Vill man kan använda lite rekvisita i sina bilder. Även här tycker jag att man ska tänka lite ”less is more”. Det får inte bli för mycket att tänka på. Det är viktigt att ha sex och att njuta av det, annars blir resultatet, bilderna alltså, inte bra. Kameran är tillräckligt att tänka på, och därför bör man vara försiktig med att ha för mycket sexleksaker, accessoarer och annan rekvisita i sina bilder.

Exempel på lämpliga accessoarer är en nipple chain, en kedja att ha mellan bröstvårtorna, eller andra smycken för bröstvårtorna, tex Butterfly Rings.

Om bilderna ska ha tema bondage finns det en hel del lämpliga saker man kan använda, tex handfängsel

Handfängsel för bondagelekar

Handfängsel för bondagelekar

choklad

Choklad

Choklad som rekvisita

godis

Godis, MnM

Godis, gott och läckert