Kroppen

Kroppen, håret & naglarna

Kroppen

Några tips för att kroppen ska se så bra ut som möjligt när när ni börjar med erotikfoto.

Om din kropp inte är perfekt, och hur många kroppar är det ärligt talat, så är det viktigt att tänka på kroppshållningen. God hållning kan göra så att du ser självsäker och stark ut. Träna din kroppshållning med pilatesboll eller yogaövningar.

Skaffa en solbränna. En solbränd kropp är betydligt sexigare och passar bättre för erotikfoto än den magnecylvita hudton många av oss drabbas av under den långa svenska vintern. Ett par gånger i ett solarium eller någon behandling med brun-utan-sol räcker för att ge effekt. Solbrännan gör att du ser smalare ut och kan hjälpa till att dölja bristningar och andra mindre märken i huden. Tänk på att sola måttligt, kräftrött är inte sexigt.

Solbränd bak

Exempel på sexig solbränna

Torr hud syns väl på bild. Se till att köra en peelingbehandling, skrubba och fila.

Använd en fuktighetsbevarande hudkräm. Förutom att göra så att huden ser välmående ut innehåller hudkrämen små partiklar som reflekterar ljus som gör att din hud skimrar och ser extra sexig ut.

Lukta gott. En god doft förstärker intrycken och ökar lusten.

Håret

Gör något sexigt med håret. En rufsig och oordnad frisyr är att vänta under en svängom i sänghalmen, så låt duscha gärna och låt håret sitta kvar i en knut och släpp ut det samtidigt som du klär av dig naken, eller vilken klädsel ni nu bestämt för bilderna. När ni tagit några bildserier kan man variera utseendet med att använda en peruk.

Peruk, sexig brunett

Peruk sexig brunett

Naglarna

Gör manikyr och pedikyr. Ger dig själv en känsla av sexighet som också syns på bilderna. Var inte rädd för att välja en starkare färg än du kanske annars brukar välja, som fungerar som accentfärg i bilderna. En nageldekoration kan vara lite extra fint, speciellt när man ska ta närbilder där kvinnan håller i mannens penis. Smuts är osexigt, tänk på det både när det gäller naglar och fötter.

Naglar

Manikyr är viktigt

Rakning

Trimma eller raka könshåret. Hårigt eller inte varierar med tycke och smak, men vill du ha kvar behåringen så bör den trimmas för att inte se vildvuxen och därmed oförberedd ut. Tänk också på att om du väljer att raka, gör det en god tid innan, så att eventuella småsår hinner läka.

Rakat kön vid erotikfoto

Exempel på snygg rakning

Utsmyckning

Har någon av er någon speciell utsmyckning på kroppen? Visa den, den gör det hela lite mer spännande. Det kan vara piercing i bröstvårtor, navel eller könsorgan. För att accentuera utsmyckningen kan man göra resten av bilden svartvit, men låta smycket blänka i färg.

Piercing i navel

Exempel på kroppsutsmyckning, piercing i navel

Piercing i bröstvårta och navel

Modell med piercing i navel och bröstvårta och med snygga naglar

Piercing i bröstvårtor och naveln

Modell med piercing i navel och bröstvårta och med snygga naglar

För en kille kan en snygg penisring vara en trevlig utsmyckning. Just den här heter Potensring Rocket ring 50mm

Penisring Rocket Ring

Penisring Rocket Ring

Finns även andra typer av ringar och remmar som smyckar fint

Penisring Man bound

Penisring Man bound

Leather strap

Även tatueringar kan användas för att ge mer karaktär åt en bild. Tänk dock på det vi nämnde i inledningen, att vissa tatueringar gör det lätt att känna igen dig, om du inte vill visa vem du är…

Tatuering på arm

Tatuering

Tatueringar är sexigt

Tatuering

Tatuering på axlar och i svanken

Tatuering

Olja

Att smörja in sig själv, eller i alla fall delar av kroppen, med olja kan vara både snyggt och sensuellt. Använd barnolja eller någon väldoftande olja som ofta finns i erotikbutiker eller butiker som har smink och dylikt.

Kvinna med inoljade bröst

Kvinna med inoljade bröst

Kvinna med inoljade bröst

 

Afrodisiakum

Afrodisiakum är namn på olika typer av lusthöjande medel. Det kan vara olika preparat man äter, tex örter, drycker eller tabletter, eller oljor som masseras in i huden. Dessa har, förutom god, lusthöjande doft, ofta effekten att blodtillströmningen ökar i området där den masseras in. Att använda något afrodisiakum när man fotograferar erotiska bilder kan vara bra för att förhöja njutningen. Om man använder oljor bör man tänka på att den som blir masserad sköter fjärrutlösaren.

Övrigt

När man fryser är det svårt att se naturligt upphetsad ut. En kropp som är våt av svett är inte direkt sexig. Se till att ha en lagom temperatur.

Tänk på att inte äta eller dricka alltför mycket precis innan. Det gör lätt att man ser svullen och uppblåst ut, och gör framförallt att man inte känner sig sexig.

Accentuera din nakenhet. Även om du är naken så finns det annat du kan göra för att framhäva dina kroppsliga attribut. Bär något fint smycke eller ett par högklackade skor som förutom att vara sexiga även gör så att dina ben blir snyggare.

Sexiga skor med höga klackar

Snyggare ben med högklackat

Hitta rätt ljus. Hård lysrörsbelysning gör ingen kropp rättvisa. Försök istället att hitta stämningsbelysning som komplement till huvudljusskällan, tex mindre lampor, levande ljus etc.

Ha självförtroende! Inget är sexigare än en person med självförtroende. Om du känner dig sexig och självsäker så kommer det att synas på bilderna!

Du kvinna, framhäv din kvinnlighet och just dina former. Om din midja är smal jämfört med dina höfter, ligg på sidan för att framhäva formen. Om du har långa ben, ligg på rygg med benen upp mot en vägg. Gravitationen hjälper då dessutom till att platta till magen. Om brösten är det du vill visa upp, ligg på mage och stöd dig på armbågarna för att visa dem. På så sätt har du även möjlighet att gömma undan magen om du vill det.

Erotikfoto, framhäv det du vill visa

Framhäv det som du är nöjd med på kroppen

På samma sätt kan du som man framhäva de maskulina dragen i ditt utseende. För att visa bredden på dina axlar, knäpp händerna bakom huvudet och håll armarna rakt ut. Vill du visa upp hela din kropp, stå med fötterna med en axelbredd emellan och armarna i en bekväm ställning, med din hållning stor och självsäker.

Manskroppen

Snygg manskropp

Och en sak till. Tänk på att det är i första hand din partner du har med dig, var försiktig med kommentarer som kan tolkas som kritik. Kärleken är viktigare än bilderna om ni båda tycker att det är roligt så är det större chans att det blir fler tillfällen.