Mässbesök, del 1

Hon satt på tåget till Köpenhamn, det var åter dags för den årliga inköpsmässan och hon såg fram emot att få en liten lyxhelg för sig själv. Hon hade bokat rum på Scandic Copenhagen, ett lyxhotel med underbara rum, mitt i centrum. Detta kunde vara vilken inköpsresa som helst men denna gången var det lite extra nervöst. Hon hade stämt träff med en man hon träffat på nätet, på en av alla dessa dejtingsajter som var så populära, en man som var inom samma yrke som hon själv och ändå skulle dit, så det kändes som ett bra ställe att träffas första gången på.

Hon var inte allt för erfaren när det kom till män men hon visste vad hon ville ha, och den här mannen hade det! Dom hade pratat ett tag nu och det hade blivit lite mer förtroligt än som kanske var hälsosamt. Trycket hade ökat och kroppen bokstavligen kokade efter alla dessa mess, dessa bilder som åkt genom cyberrymden fram och tillbaka och hon visste vad som skulle kunna bli hennes denna helgen eller vad hon skulle gå miste om ifall det inte stämde mellan dom när dom nu träffades ansikte mot ansikte.

Hon kom fram till Köpenhamn efter en kort resa, hon bodde ju trots allt bara en timme därifrån med tåg så egentligen hade hon inte behövt något hotellrum men det kändes lite lyxigare att få komma ifrån hela helgen. Hotellrummet uppfyllde alla förväntningar och hon packade upp och bytte om inför en heldag på Bella Center.

Så fort hon hade kommit innanför entrén så fick hon syn på honom. Han stod en bit bort, precis som lovat, men hon var inte säker på om hon skulle våga gå fram eller om hon skulle vända och springa tillbaka till hotellet och låsa in sig. Precis då vände han sig om och deras ögon möttes, leendet som spred sig på hans läppar såg precis lika busigt ut som hon hade förväntat sig och skrattrynkorna runt ögonen gjorde honom charmigare än charmigast. Hon kunde inget annat än att le tillbaka och all nervositet bara rann av henne.

Han kom fram till henne och gav henne en stor kram. Släppte och tittade på henne, nerifrån och upp. -Du och jag kommer få en fantastisk helg sa han och log.

Dom hade mycket att göra och många säljare att träffa men såg till att tillbringa lunchen ihop, han var precis lika lätt att prata med så här som på nätet och dom hade hur kul som helst. Stötarna som for genom kroppen på henne när han råkade snudda vid hennes ben med sitt, fick det att värka mellan benen. Hon ville verkligen ha honom och helst skulle hon vilja ha honom just nu. Han tittade lite frågande på henne men log som om han förstod vad hon tänkte på.

massbesoket_01

-Kom, han sträckte ut handen och dom småsprang från restaurangen in på närmsta toalett. Hon skrattade, -är du helt galen? -Nä men fruktansvärt kåt. Känn vad du gör med mig! Han tog hennes hand och förde ner den och smekte utanpå hans jeans. Han var styv, rejält styv. -Det här är vad du gör med mig, tanken på att få smeka dina otroliga bröst, få känna dina läppar mot mina, få tränga in i dig, in i din våta trånga fitta, jag håller på att omkomma här. Hon skrattade ännu mer och log lite pillemariskt, -du menar dessa sa hon och knäppte upp dom översta knapparna i blusen, klyftan som skymtade var imponerande och han drog efter andan. -mmhhmmm…precis dom! Hon puttade ner honom på toastolen och satte sig framför honom på knä. -så låt mig se vad det är som spänner så…

Nu var det hennes tur att dra efter andan, ut kom en ståtlig kuk som var så styv att den såg ut som om den skulle explodera när som. Hon tog fram en kondom och trädde den varsamt på honom.

Hon hade som sagt inte mycket erfarenhet inom sex och att rida en man hade hon aldrig gjort, hennes män hade inte haft storleken till att passa hennes kurviga former utan hade alltid glidit ur och det hade bara blivit fel. Men nu visste hon, hon skulle få precis det hon alltid velat ha, hon skulle få ta kommandot, få ta honom i den takt hon ville. Hon ställde sig upp och gränslade honom, kjolen fick hon kasa upp en bit för att hon skulle kunna komma till och så drog hon trosorna åt sidan, han hjälpte till och såg till att han hittade rätt direkt.

Känslan av hans svullna ollon som särade på hennes värkande blygdläppar var nästan för mycket, hon kunde ha kommit precis där och då men hon ville ha mer så hon höll igen. Hon sjönk ner mer och mer och han fyllde precis varenda liten vrå av henne. Hans händer kupade sig om hennes bröst och han drog fram det ena och sög lätt på bröstvårtan. Hon började röra sig långsamt upp och ner och ju mer hon gjorde det dessto längre in trängde han och snart hade han kommit hela vägen in.

Precis när hon började röra sig lite fortare så drog någon i handtaget, båda stelnade till och blev helt tysta, tittade på varandra och började skratta. Vad sysslade dom med, hon skulle ha ett möte snart och här satt hon på ett liten toa med en styv kuk så långt in i sig att hon knappt kunde röra sig. För att få tyst på honom tog hon hans ansikte i sina händer och kysste honom varsamt, samtidigt började hon röra sig och hon kände att han hjälpte till och stötte in i henne med små korta rörelser. Snart var bådas andhämtning väldigt tung och flämtande, det tog inte många stötar förrän hon kom och hon bet honom i läppen för att inte skrika högt, och det tog inte många sekunder förrän han följde henne och kom så hårt att hon kunde känna det trots kondomen.

Dom ställde sig upp och rättade till kläderna och fixade sminket och hon gav honom en lätt puss på munnen innan läppglanset åkte på igen. Hon låste upp dörren och gick ut först, som väl var så hade personen som ville komma in gått sin väg men hon vågade inte vänta tills han kom ut utan fortsatte med snabba steg in i mässhallen igen för nu var hon 5 minuter sen till mötet.

Nu var det inget snack om saken, helgen skulle bli fantastisk, precis som han hade sagt och hon kunde knappt vänta tills dom skulle mötas på hotellrummet lite senare.

Fortsättning följer

Av: Lady C