Mässbesök, del 2

När kl var 17 var hon helt slut, hon hade avverkat säljare efter säljare och kände sig väldigt nöjd med dagen. Så fort hon hade börjat tappa energi tänkte hon bara tillbaka på sin lilla rendezvous på lunchen och fick genast mer krafter att fortsätta. Nu var hon tillbaka på sitt hotellrum, dom hade bestämt träff i hotellets vackra restaurang om ca två timmar så nu tänkte hon passa på att fräscha upp sig med en lång varm dusch. Det var knappt hon ville duscha av sig hans doft, hon tyckte om tanken på att han för bara några timmar sen hade varit inuti henne, att hans läppar hade utforskat hennes bröst, att hans tunga hade mött hennes, men hon hoppades att det skulle upprepas lite senare så hon kände ändå att det var ok.

När hon stod där och lät dom varma strålarna smeka hennes kropp, och lät sina händer tvåla in brösten kände hon hur värken mellan benen kom tillbaka, hon önskade att det var hans händer som smekte henne och hon rös till när hon tänkte på att hon snart skulle se honom igen.

Efter en lång härlig dusch var det dags att börja göra sig iordning, det var visserligen en timme kvar innan hon skulle gå ner och möta honom men hon ville ta det lugnt och se till att allt blev som hon ville. Hon hade varit och köpt helt nya underkläder just för denna helgen, bland annat en korsett, hon hade inte använt korsett på många år men hon gillade hur den fick henne att känna sig och hon älskade siden mot kroppen.

Håret var uppsatt i en slarvig blöt knut mitt på huvudet och hon sminkade sig med van hand. Hon tittade sig i spegeln, såg en kurvig kvinna titta tillbaka iklädd svart korsett med en klyfta som hade fått vem som att titta två gånger och ett par svarta stay-ups som kompletterade outfiten perfekt, hon log lite för sig själv, det här kan bli riktigt bra tänkte hon, jag hoppas han kommer uppskatta det. Hon slängde på sig sin svarta sidenrock och släppte ut håret och blöta lockar ramade in hennes ansikte och la sig som ett nät över dekolletaget och hon skulle precis till att börja fixa till det och göra sig en frisyr när det knackade på dörren.

Vem kan det vara? Hon gick fram till dörren och frågade lite försiktigt vem det var. -Det är bara jag, hörde hon honom säga. -Nej, tänkte hon, jag är ju inte klar än. -Kan jag få komma in? Hon drog morgonrocken tajtare runt sig och skakade lite på huvudet så håret skulle se någorlunda ut i alla fall och så öppnade hon dörren.

-Hej, skulle vi inte träffas nere på restaurangen? frågade hon med osäker röst. Han stod bara kvar i dörröppningen och stirrade -wow, detta var det jag misstänkte sa han, att du skulle se helt otrolig ut och att jag inte skulle kunna äta en bit utan att först få smaka lite på dig. Jag har inte kunna sluta tänka på dig på hela dan. Hon log och sa -kom in.

Han gick in i rummet och satte sig på sängkanten och bara tittade på henne, -kom hit! Den befallningen var inte svår att lyda, hon ville ju inget hellre än att få lov att ta på honom. Hon gick fram och ställde sig framför honom och han knöt försiktigt upp sidenskärpet på rocken och lät den glida isär så pass mycket så han såg vad som fanns under. Han drog efter andan och visslade lite lågt, han kände sig fram över sidenet och la sina händer runt midjan på henne och drog henne intill sig.

Hon böjde sig ner och kysste honom varsamt och stötarna som for genom kroppen gav löften om en kväll som hette duga. Han smekte sakta av henne sidenrocken och bad henne att lägga sig ner. Hon gjorde som hon blev tillsagd och han ställde sig på knä framför sängen. -Lägg armarna över huvudet, du får inte ta ner dom. Hon skrattade lite lätt åt hans bossighet men gjorde som han sa. Han drog försiktigt av henne trosorna och lät fingertopparna leka i hennes mjuka könshår innan han lät ett finger glida in i henne för att kolla om hon var precis lika upphetsad som han var.

Nöjd över vad han kände särade han lätt på hennes blygdläppar och en rosa/röd härlighet uppenbarade sig framför honom. Hon började skruva lite på sig men blev genast tillsagd att ligga still. Hans tunga började en upptäcksfärd in i varje litet skrymsle, hon smakade sött och salt på en gång, hon smakade härlig upphetsad fitta och hennes juicer flödade. Långsamt och mjukt lät han tungan leta sig upp längs delikata veck till han nådde en liten svullen knopp som bultade av kåthet och som krävde omedelbar uppmärksamhet.

Med lätt tunga lapade han upp henne i brygga, men hur hon än försökte genom att skjuta upp höften mot honom så ökade han inte trycket, utan fortsatte slicka mjukt och långsamt. Detta gjorde henne galen, hon kunde känna hur orgasmen byggdes upp men inte riktigt nådde ända fram, hon behövde mer tryck, åh vad hon ville låta sina fingrar hjälpa till eller åtminstone få honom att slicka lite hårdare. Men icke, så fort hon försökte röra sina armar så slutade han tvärt tills hon tog upp dom igen, och när hon pressade sig mot honom så lättade han ännu mer på trycket.

Hon bad honom snälla snälla…men han bara log och sa -vi har har hela kvällen på oss, låt mig njuta av detta. Efter ett tag kände hon hur det byggdes upp mer och mer, han kunde märka på henne att hon var nära, hennes händer grep tag om täcket, hon spände sig och han ökade sakta trycket, han visste precis vad han gjorde och hon klarade inte av att ligga still längre, hon tog snabbt ner händerna och flätade in fingrarna i hans hår, denna gången sa han inget utan fortsatte att öka på trycket tills hon skrek rakt ut.

Yr och matt av orgasmen som sköjde över henne om och om igen, låg hon helt still på sängen och flämtade tungt. Han log och kom upp och la sig ovanpå henne, han hade tagit av sig t-shirten för han ville känna sidenkorsetten mot sin hud men jeansen var fortfarande på och hon kunde känna hur styv han var. Han nafsade henne i läppen och hans tunga letade sig in och fann hennes, tungspets mot tungspets retade dom varandra och han smakade som henne, inte hennes favoritsmak precis men det eggade alltid henne på något vis när hon fick smaka sin egen fitta.

Kyssen djupnade och hon knäppte upp hans jeans och hjälpte hans underbara stånd att frigöra sig. Att få känna den ådriga pulserande kuken i sina händer gjorde att hon gick igång igen, hon ville känna honom inuti sig och hon ville att han skulle komma in i henne nu medan hon fortfarande njöt av den förra orgasmens efterdyningar. Snabbt stack han ner handen i jeansfickan och fick fram en kondom och innan hon hann säga något så kände hon hur han trängde in i henne. Hon var forfarande så våt av orgasmen så det var inga problem och han var nu så kåt att han inte kunde kontrollera sig själv utan stötte in i henne med sån kraft att hon tappade andan.

Han började röra sig, först långsamt, in, ut, in, ut och hon flätade benen om honom och höll fast honom krampaktigt som om hon aldrig ville låta honom gå. Han fortsatte men kom inte in i henne så djupt som han ville så han bad henne släppa taget och lägga sig på sidan, han ställde sig upp på knä, och gränslade hennes ena ben medan han la upp det andra på sin axel, på så sätt kom han åt precis som han ville och kunde stöta in i henne i sin fulla längd. Åh gud så skön hon var, hon var fortfarande ganska tajt från sammandragningarna av orgasmen så han kunde känna varenda liten skrynkla på väggarna av hennes sköte. Han pumpade på hårdare och hårdare och snart kände han att hon kom ännu en gång, denna gången drog hon ihop sig så hårt att han fick stanna för han kunde inte röra sig, hon höll honom fast i ett hårt grepp, han kände hennes sammandragningar och det fick nästan honom att komma på en gång men han ville inte slösa satsen i kondomen denna gången.

När hon hade slappnat av igen drog han sig ur och tog av sig kondomen. Hon förstod precis vad det var han ville så hon satte sig halvt upp med hjälp av lite kuddar och lutade sig mot sänggaveln, han ställde sig gränsle över henne och hon drog ner korsettkuporna så brösten svällde över. Hon tryckte ihop dom precis lagom så hans hårda kuk kunde pressa sig in i klyftan, åh, det var precis detta han hade längtat efter, dessa stora tunga bröst som är så mjuka och sköna, han fortsatte att knulla henne om och om igen tills han inte kunde hålla emot längre, trycket byggdes upp och snart sprutade han, sperman rann ut över hennes bröst och han föll ihop i en liten hög på sängen.

Dom bestämde sig för att stanna kvar på hotellrummet och istället beställa upp lite mat, ingen av dom hade någon större lust att klä på sig och gå ner och sätta sig i en stel restaurang och inte ha möjlighet att kunna röra vid varandra när och var dom ville.

Och efter maten var det inte mer än rätt att det var hennes tur att äntligen få smaka på honom..

Fortsättning följer…

Av: Lady C