Morgonstånd har guld i mund

141012_1Vaknar. Helgmorgon. Äntligen sova ut. Arbetsveckan är både lång och tidvis hård, men på helgen får vi äntligen chans att sova ut tillsammans. Vaknar till och sträcker på mig. Känner hur kuken ligger halvstyv på magen och att det börjar bli ett morgonstånd av det halvstyva.

Kryper in under ditt täcke istället, känner kroppsvärmen. Du sover fortfarande men putar med rumpan i sömnen när jag lägger mig intill. Lägger min hand på din höft och följer dina mjuka kurvor. Själv har jag nu defintivt lämnat stadiet halvstyv och får backa undan lite för att inte väcka dig.

 

 

141012_2

Sticker in handen under ditt nattlinne och känner på din senaste födelsedagspresent, piercingen i din  ena bröstvårda. Vårtan svarar genast och styvnar och jag pillar lite på piercingens kula. Nu vaknar du  och vänder dig om, ger mig en blick och kysser mig snabbt på munnen.
141012_3

Handen fortsätter sin upptäcksfärd nedåt och jag känner resultatet av din spastund igår kväll när jag var borta på ett möte, ett lent och renrakat sköte. Så skönt, både att ta och smeka på och du vet att jag inte kan motstå det utan måste få känna med tungan, smaka och tillfredsställa.

 

 

 

 

 

 

141012_6

Du stoppar ner din egen hand och särar på läpparna så att jag ska komma åt. Du vrider, flämtar och andas tungt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

141012_4Jag låter mig inte påverkas utan fortsätter att smaka på dig, låter tungspetsen nudda där den gör som mest nytta. Till slut ber du mig om mer. Jag låtsas inte förstå utan fortsätter med tungan. Du ber igen. Jag låtsas fortfarande inte förstå. Tungan fortsätter leka, spela, fukta där det inte behöver fuktas. Du är beredd nu.

 

 

 

 

141012_5

 

 

 

 

 

 

 

141012_7

Till slut kniper du ihop benen. Stänger godisbutiken. Förvånat tittar jag upp på dig. Du säger med spelad ilska i både rösten och ansiktuttrycket:

”Nu vill jag ha kuken. Är det förstått?!”

Och vem är jag att inte ge dig det du vill ha?

 

 

 

 

141012_8

 

Efteråt ligger vi i sängen och konstaterar att det är nog ganska skönt med helg ändå…