Morgonstund

Vaknar av att jag känner något hårt pressas mot min rygg. Känner hur den smårycker medans den växer sig allt större. Dock hör jag fortfarande din tunga andning mot min nacke och förstår att du fortfarande sover. Jag lösgör mig från dina armar och du svänger runt på rygg, ditt morgonstånd är underbart och jag kan inte låta bli. Min tunga börjar sin resa nere vid roten och jag slickar mjukt varje cm tills jag når strängen på undersidan. Där låter jag tungan leka ett tag och du stönar till och rör dig lite, men jag förstår att jag nu finns med i vad det än är du drömmer. Ollonet är svullet och blankt och jag tar det i min mun. Jag tar dig i min mun. Mmm. Smakar ljuvligt. Blir lite lost där ett tag och märker inte att du har vaknat förrän jag tittar upp och ser rakt in i ett par sömndruckna busiga ögon.

Jag ler och kommer upp och ger dig en mjuk kyss. Nafsar lite lätt i din underläpp innan min tunga särar på dina läppar. Min tungspets hittar din och vi retar varandra ett tag innan kyssen djupnar. Dina händer har greppat tag om mina skinkor. Du smeker dom samtidigt som jag fortfarande kan känna din styva kuk pulsera under mig. I ett nafs har du svängt runt mig och jag ligger nu under dig. Med ditt stånd pressat mot min mage. Du tar två fingrar och känner efter om jag är redo att ta emot dig. Och du stönar till när du märker hur våt jag är. Hur redo jag är. Du greppar tag om din kuk och smeker den längs med min öppning. Ollonet glider lätt i all min fukt och du retar mig tills jag inte kan ligga stilla längre. Långsamt pressar du in några cm och jag gnyr till och skjuter upp min höft för att möta dig. Du ser mig rakt in i ögonen. Ler och drar dig ur. Skrattar lite lätt och kysser mina bröst.

Ånej du. Så lätt kommer du inte undan. Jag greppar tag i din rumpa och pressar dig mot mig. Känner hur du fyller mig mer och mer. Du börjar långsamt att röra dig. Långsamt men rytmiskt. Åh gud va det är skönt. Jag kan känna hur du sväller och du snuddar vid min klitoris vid varje stöt. Jag håller på att bli galen av den långsamma retande takten och känner hur jag snart inte klarar av att hålla mig längre. Med ett högt stön känner jag hur orgasmen tar tag i mig. Lutar huvudet bakåt och biter mig i läppen. Åh, hela jag vibrerar. Pulserar och du känner hur jag omsluter din kuk vid varje samandragning. Detta gör dig helt sjukt kåt och du ökar takten och stöter djupt in i mig ett antal gånger tills du inte heller kan stå emot längre. Och du kommer med en sån kraft att det går en gång till för mig.

Av: Lady C