Mr Hot and Delicous

Norr Erotik-5

Det var dags igen, han skulle komma till stan. Hur länge sen var det nu? Hon kunde inte minnas, men det hon visste var att hela hennes kropp skrek efter honom! Varenda cm! Det värsta var att hon gillar inte ens honom, han är ett svin, en egoist utan dess like men med en kropp som en gud och en gåva att använda sig av den på precis rätt sätt!

Hon steg ur den heta duschen, drog handduken runt kroppen och gick ut till sovrummet. Hon kunde knappt räkna gångerna dom haft sex, men inte en endaste gång hade det varit i hennes säng.Dit hann dom aldrig. Hon började långsamt klä på sig underkläderna. Nya för ikväll. Det var ett av hans små krav, han älskar vackra underkläder och inför varje möte kom det ett nytt paket innehållande sexiga underkläder och ett par skor med skyhöga klackar. Tja, hon klagar inte, hon hade fått ihop en rätt så gedigen samling skor vid detta laget. Dock hade hon inte ett enda helt underklädesset kvar. För trosorna… de behöll han, efter att han hade slitit av henne dem med bara händerna!

Hon kände hur kåtheten byggdes upp. Ååå, hon hade ju lovat sig själv att inte slänga sig i hans armar så fort hon såg honom, men hur skulle hon kunna låta bli?

Norr Erotik-8

Ikväll gick allt i vitt. Hon smekte sakta med handen på det vackra vita sidenet och drog långsamt på sig sina stay-ups, också dessa var vita. Säga vad man vill om den mannen, men smak har han! Hon tänkte på hur oskuldsfullt allt såg ut. Ja, förutom skorna då, och på hur allt annat än oskuldsfull hon kände sig. Hon hade ett begär som behövdes stillas och han visste precis hur!Åh, vad hon önskade att hon fick känna honom just precis nu, känna hans underbara kuk växa sig styv bara hon snuddade över hans perfekt pressade kostymbyxor, hur hans andning blev tyngre när hon smekte av honom kavajen och blottade den muskulösa bröstkorgen under den kritvita skjortan med stärkt krage.

Han var alltid oklanderligt klädd, businessman ut i fingerspetsarna. Känna hur han drog efter andan när hon virade slipsen runt fingrarna och drog honom emot sig, känslan när hon särade på hans läppar med sin tungspets, hur det högg till långt ner i magen när tungorna möttes och de varsamt smakade av varandra.Hon log, för hon visste att hur kaxig han än försökte vara så var han precis lika svag för henne som hon var för honom!

Norr Erotik-11

 

Norr Erotik-14

Hon fortsatte att göra sig i ordning, knäppte försiktigt fast strumporna i höfthållaren och tog fram skorna. Jisses, de är höga alltså, skulle hon verkligen kunna gå i dem? Men de är sexiga. Dessa sylvassa klackar i metall, hon fick en känsla av att denna kvällen kommer bli speciell.

Hon rös till av välbehag och log lite för sig själv, hon har aldrig blivit besviken hittills!Hon tittade på klockan, 2 timmar kvar tills han var här, hur skulle hon kunna vänta? Hennes kropp var ju redan nu i fullt uppror.Hon kände den dova värken mellan hennes ben, och hur våt hon redan var. Det var kanske dumt att redan klä sig, hon ville ju vara fräsch när han kom och hon skulle vara blöt genom trosorna om hon inte tog av dem igen.

 

Norr-Erotik-16

Hon satte sig ner på knä och började försiktigt kränga av sig trosorna igen och vid varje liten beröring så växte begäret, hon visste att hon inte skulle kunna hålla sig längre. Hon smekte lite lätt med handen längs med den välrakade skåran, hon kände hur fuktig hon var och anade att hon skulle vara dyblöt om hon särade på blygdläpparna med ett finger och lät det glida in…

Fortsättning följer….

Av: Lady C